Presă

Rețeaua Telemedicina în Epilepsie se extinde cu de-al zecelea Centru de Epilepsie și Monitorizare EEG, la Miercurea Ciuc.

Fundatia Globalworth a fost finanțatorul major al acestui al celui de-al zecelea echipament video EEG foarte performant, în valore de 25.000 Euro.

Astăzi, 26 martie 2021, de Ziua Internațională a Luptei împotriva Epilepsiei, Asociația Cluburilor Lions România și rețeaua de Telemedicină în Epilepsie, cu sprijinul Fundației Globalworth, inaugurează la Miercurea Ciuc cel de-al zecelea Centru de Epilepsie și Monitorizare EEG, în cadrul Spitalului Județean.

Citește comunicatul de presă.

Furtună în creier. Epilepsia ca problemă socială

Există boli a căror povară e mult mai greu de purtat într-o societate încuiată și lipsită de toleranță. Una dintre aceste boli e epilepsia, care dincolo de a fi un diagnostic medical și un bagaj de suferințe individuale, reprezintă și o problemă socială.

Citește mai departe pe recorder.ro

Telemedicina se mișcă

Cu ajutorul experienței și profesionalismului echipei de medici neurologi implicați în rețeaua de telemedicină în epilepsie și cu aparatura EEG performantă putem obține rezultate importante în îmbunătățirea vieții pacienților cu epilepsie.

Citește mai departe pe sfin.ro

Ansamblul World Doctors Orchestra susţine trei concerte caritabile în sprijinul persoanelor care suferă de epilepsie

Ansamblul World Doctors Orchestra va susţine în România trei concerte în scop caritabil, la Bucureşti, Cluj-Napoca și Brașov, informează un comunicat remis marți de AGERPRES.

Concertele vor avea loc pe 26 mai în Cluj-Napoca, la Casa Universitarilor, pe 27 mai în Brașov, la Biserica Neagră, și pe 28 mai în București, la Ateneul Român.

Citește mai departe pe www.romedic.ro

World Doctors Orchestra în premieră în România!

Sâmbătă, 26 martie, de Ziua Mondială a Epilepsiei, Cluburile Lions au organizat în București, Brașov și Cluj o acțiune simultană de conștientizare și informare generală asupra acestei afecțiuni.

Citește mai departe pe ȘAPTESERI.ro

Concertul celor 100 de doctori, profesori şi somităţi care vin în România să adune bani pentru bolnavii noştri

Se cheamă The World Doctors Orchestra şi sunt aproximativ 1000 (o mie) de medici, somităţi, profesori, din toate specialităţile, din întreaga lume care au construit împreună cel mai mare proiect internaţional cu care adună bani în beneficiul bolnavilor din diferite ţări ale lumii.

Citește mai departe pe paularusu.ro

Peste 100 de medici au concertat ca să strângă bani pentru bolnavii de epilepsie

Spectacol extraordinar aseară în Cluj-Napoca. Peste 100 de medici din toată lumea au lăsat deoparte halatele albe și au urcat pe scenă, acompaniați de instrumente muzicale de data aceasta, în fața unei săli arhipline. Banii strânși din vânzarea biletelor vor fi donați pentru sprijinirea persoanelor diagnosticate cu epilepsie.

Citește mai departe pe DIGI24.ro