Cluj-Napoca

Centrul de Epilepsie și Monitorizare EEG este un centru medical specializat în epileptologie, tulburări de somn și conștiență alterată.

Bogdan Florea

Medic primar neurolog. Inițiator al proiectului Telemedicina în Epilepsie din România. Unul dintre cei trei semnatari ai descoperirii „niu complex” în EEG. Doctor în științe medicale pe tema EEG în epilepsie și stări de conștiență alterată.

Human Brain Activity Patterns beyond the Isoelectric Line of Extreme Deep Coma

Nicoleta Gherghel-Pavăl

Medic specialist neurolog. Vicepreședintă Asociația Română pentru Encefalită Autoimună (AREA). Membră activă cu drepturi depline al European Academy of Neurology (EAN). Doctorand în științe medicale la UMF Iuliu Hațieganu Cluj-Napoca

Nicolae Claudiu Țitruș

Asistent medical generalist tehnician  EEG. Stagii practice în România, cu experiență bogată în înregistrări EEG de somn la adulți și  copii, înregistrări EEG în come.

Demeni Helga

Helga Demeny

Tehnician EEG. Stagii practice în România și Danemarca, cu experiență bogată în înregistrări EEG mai ales la copii, atât în stare de veghe , cât și de somn. Doctor în științe medicale pe tema epilepsiei și EEG.

Dorim transparență totală în privința costurilor pentru serviciile medicale pe care le oferim. Încercăm să vă informăm dinainte cât mai exact în privința costurilor și a investigațiilor care vor trebui achitate.

Proceduri

Tarif

Consultație epileptologie sau tulburări de somn Dr. Bogdan Florea

430 LEI

Control medical/ interpretare analize

245 LEI

Video EEG cu stimulare luminoasă, hiperventilație și interpretare 

495 LEI

Consult second opinion epilepsie Dr. Bogdan Florea 

600 LEI

Date de contact

Cabinet EEG în cadrul Policlinicii Regina Maria E. Grigorescu

 • Telefon: 0219268 sau 0749246733
 • E-mail: consult@epilepsie-eeg.ro
 • Adresă: Str. Iancu de Hunedoara Nr. 32 Loc. Cluj-Napoca

Program

 • Luni – Vineri: 08:00 – 20:00
Cum ajungeți la noi?
De la Aeroportul internațional Cluj-Napoca
 • La ieșirea din terminalul de pasageri Sosiri există o stație de taximetre. Apelați la serviciile de taximetrie ale acelor firme care au mașinile echipate cu aparate de taxare și afișează prețurile practicate la vedere. Cost estimativ: 2,25 RON/km (ziua) / 3,00 RON/km (noaptea)
 • Autobuzul 5 până la stația Arte Plastice, apoi autobuzul numărul 6 / 7 / 24 / 24B sau 30 până la stația Memorandumului. De aici pe Str. Gh. Șincai până ajungeți la Casa de Cultură a Studenților. Urcați pe Str. Victor Babeș (prin dreapta Casei de Cultură a Studenților), ajungeți la o intersecție a cinci străzi și urcați în continuare pe Str. Pasteur. Prima stradă pe dreapta este Str. Iuliu Moldovan. Mergeți 150 de metri și pe partea stângă găsiți Nr. 10.
De la Gară sau de la Autogara Cluj-Napoca
 • Autobuzul Nr. 35 până în stația Spitalul de Recuperare. De aici coborâți pe Str. Viilor, după care o luați la dreapta pe strada Pasteur și mai coborâți aproximativ 300 de metri. Ajungeți la intersecția dintre Str. Pasteur și Str. Iuliu Moldovan, apoi faceți stânga 150 de metri. Pe partea stângă găsiți Nr. 10.
 • Autobuzul Nr. 9 până în stația Memorandumului. De aici pe Str. Gh. Șincai până ajungeți la Casa de Cultură a Studenților. Urcați pe Str. Victor Babeș (prin dreapta Casei de Cultură a Studenților), ajungeți la o intersecție a cinci străzi și urcați în continuare pe Str. Pasteur. Prima stradă pe dreapta este Str. Iuliu Moldovan. Mergeți 150 de metri și pe partea stângă găsiți Nr. 10.
Din cartierul Mărăști
 • Troleibuzele Nr. 6 și Nr. 7 și autobuzele Nr. 30 și Nr. 52 până în stația Memorandumului. De aici urmați indicațiile de mai sus.
 • Autobuzele Nr. 46 B și Nr. 50 până în stația Spitalul de Recuperare. Urmați indicațiile de mai sus.
Din cartierul Mănăștur
 • Troleibuzele Nr. 6, Nr. 7, Nr. 25 și Nr. 1 și autobuzele Nr. 24 și Nr. 9 până în stația Memorandumului. De Aici urmați indicațiile de mai sus.
 • Autobuzul Nr. 43 până la stația Spitalul de Recuperare. Traversați strada și urmați indicațiile de mai sus.
Din cartierul Grigorescu
 • Autobuzele Nr. 43, Nr. 43 B, Nr. 35, Nr. 46 B ajung în stația Spitalul de Recuperare. De aici urmați indicațiile de mai sus.
 • Autobuzele Nr. 43 și Nr. 43 B până în stația Spitalul de Recuperare. Urmați indicațiile de mai sus.
Din cartierul Zorilor
 • Autobuzele Nr. 43, Nr 43 B, Nr. 35, 46 B ajung în stația Spitalul de Recuperare. De aici urmați indicațiile de mai sus.
Din cartierul Iris
 • Tramvaiele Nr. 100 și Nr. 102 până la gară. De aici urmați indicațiile de mai sus.
Cu taxiul / Vă recomandăm următoarele companii:
 • Taxi Pro Rapid – 0264 984;
 • Diesel Taxi – 0264 946;
 • Taxi Napoca – 0264 953;
 • Nova Taxi – 0264 949;
 • Pritax – 0264 942;
 • Taxi Clima & Confort – 0264 943;

Cost estimativ: 2,25 RON/km.

Unde puteți parca mașina?

La aproximativ 300 de metri de Centrul de Epilepsie există o parcare a Primăriei cu 200 de locuri de parcare, cu condiția respectării regulilor de delimitare și rezervare a locurilor pentru persoanele cu dizabilități. O altă variantă este în apropierea Centrului de Epilepsie, însă fără garanția unui loc liber de parcare la ore de vârf;

Ce restaurante și locuri de cazare sunt în zonă?

În apropierea Centrului de Epilepsie și Monitorizare EEG se găsesc restaurantele Marty Caffe, New Croco și Toskana. Accesul la internet este gratuit; pacienții trebuie să solicite acest serviciu.

În ceea ce privește cazarea în zonă se află următoarele hoteluri și pensiuni:

Doresc să mă programez la o consultație și doresc să completez fișa online a pacientului cu crize epileptice.

Vă încurajăm să completați online fișa pacientului cu crize epileptice pentru a parcurge cu atenție toate întrebările utile. Această fișă nu înlocuiește examenul medical pe care urmează să îl aveți, ci optimizează timpul dumneavoastră și pe cel al medicului examinator.